när alla sover..

då sitter jag här i köket med mammas lilla minidator och min kopp te. Ska jag söla på det här viset kommer jag aldrig hinna till bussen "/ Mohahah, igår var det en knasdag för mig, men jag spelade mina kort rätt och hamnade till sist hemma hos min mamma. Gud var jag var glad att jag hade tagit med mig hjärnan då ska ni veta!
Jag gjorde heller inte bort med ett enda öre för jag hade inga pengar på mitt kort ;P
Idag ska jag gå på min pappas konsert och sen blir det att gå ut och äta tror jag och sen så har jag inga planer men jag tror att det blir sittarhemmakväll för min del för jag måste verkligen chilla innan Falun och på söndag ska jag träffar R (:

Trallallllaaalaaaaaaaaa!"


haha

Jag har klippt Robin och det blev typ bra så nu sitter de och plattar håret! Haha! ;P
Mohahaha, aha vad ska folket gör ikväll?



blää

Jag mår dåligt. Känner att jag vill spy fast jag tror att jag bara behöver någonting i magen.
Ska snabba på för bussen går om en halvtimme, jag ska träffa flickorna och göra upp en måltid som vi ska göra i Falun, bajs! Sen om jag hinner så kanske jag ska träff R om han har tid och sen ska jag möta upp mamma på Slussen för att sedan åka till Mediagym.Nacka för att kolla öppet hus och sen så åker jag nog till Sjöliden. Det där var väl det jag hade tänkt göra idag, flänga runt som en dåre! Chillpill (=

x) tråkigaste inlägget

Slutade halv 2 idag. Sköönt, fast sen satt jag och C och väntade på R och J i typ en timme "/ J den lilla tönten har verkligen någonting emot mig sen jag stämplade honom fast jag sa fölåt och allting! Aja, jag ska skita i den ungen för han kommer ändå aldrig växa upp ;P Illa, sen så stack alla in mot slussen och lilla söta jag åkte hem och sov. Sen pluggade jag engelska. Trååk, fast det är inte långt kvar nu! Mohahaha, nu ska jag stänga in mig i duschen och sen vet jag inte.


tadaaaa!

I morgon gott folk ska jag råna skolan på fil och mjölk.
Det är bara för att mina naglar spricker så jag behöver kalk.
Mamma tycker att det är okej om det är ätbara saker för då slipper hon köpa det själv (;


Nu ska jag se Underbar och älskad av alla och äta äppelmuffins som Nina gjorde igår.


så typiskt

Jag satt med min goda soppa som mamma så fin serverade här vid datorn.
Efter ett tag insåg jag att skålen var tom. Varför händer alltid detta mig?
När någonting ät tillräckligt gott så ska det alltid finnas lite av det eller ingenting alls, som nu.
Jaha, då blir det smörgåsar, te och en yoghurt. Sen ska jag klicka mig in på SYV-guiden och checka meritvärden, trååååk! Om jag är duktigt så kanske jag hinner se en film men mamma och Nina. Hoppashoppashoppas!

Bajs bajs!

Aaaah, glömde berätta att mitt schema ä rätt fullproppat av alla olika Öppet hus, resor, träffar, vänner, shopping och FALUN v.6 !!!

Jag vet att ni alla kommer att sakna mig x)

folk

Jag hör ständigt kommentarer om mitt hår.
Senast idag blev man kallad för "fjortis" för ett det är tuperat och sprayat.
Jag kanske ska sattsa på Amy Winehouse frilla eller vad tycks?
amy

Time for the doggy

Ja nu ska jag möta mami med Lillan så tjingeling!<3

Jag gillar..

dig verkligen. Det kanske inte är kärlek precis, men jag blir glad av att vara med dig.
 
Onyttig lunch blir ont i magen.
Ja som sagt så gick jag och brudarna ner till Ica och köpte lunch.
Vi köpte MarieGuldkex, mannafrutti, Pucko och tuggummin.

*hemma*

Nu har jag inte ont i magen längre så istället ska jag börja göra lite nytta. Jag ska ta mig ett mellanmål/tidig middag. (:
I morgon ska jag stå i caféet så då blir det mjukisar på allesammans!

Dagens outfit:
svart långärmad tröja
svarta zipjeans
svarta klackade stövletter
svart trenchcoat
stor mysig halsduk
jaojao

ibland blir man lite less

Jag som hade tänkt göra fransk manikyr men kom på att jag använde mitt vita nagellack på en tavelram som jag målade över. Klantigt nog tog det slut så nu får jag sitta med mitt svarta avskalade nagellack, fult som fasen må jag säga!
fransk manikyr
(dagen innan jag klantade mig rejält)
Nu ska jag kila till tuben och sen blir det bussen till Värmdö. Puss puss! (=

i all hast

Jag hittade den här låten i utkast så jag har ingen aning om vad det är för låt, men jag tror att det ska vara rätt bra (;

ni gör mig verkligen glad

Det är kul när man får gulliga kommentarer av läsare! (= 
Tack ska ni ha!

Nu kom jag hem från stan med Ida, Matte och Kim. Vi åt lite "lunch/middag" på donken och sen så var jag tvungen att sticka hem och väntar på klockan som tickar sakta som satan. 
Snart ska jag och paps åka mot Gullmars där gymnasiet ligger och sen är det raka vägen hem till min mor. Jag längtar verkligen att få komma hem till MIN säng!

choklad och donken

Uggly, ja det var väl en kort förklaring på hur jag känt mig hela dagen idag. Ful och eländig. Jag glömde ju mitt smink hos Ida så jag fick bli utan idag. Det kanske är bra att huden får andas men jag ville bara gömma mig. Så nu har jag kilat förbi Ica och köpt mig en Schweizernöt och det kanske blir donken som plåster på såren över hur ful jag var idag.

Sen senare mot kvällen så kanske, men bara kanske, åker pappa och jag och tittar på Värmdö gymnasium. 
Tråkigt väder, tråkig dag.

Do you wanna be like stringLee?

Nu kallas jag för stringLee av min kära syster. Ja, och hon har stått med gitarren och sjungit en vacker låt för mig också.


glad

Jag har fixat håret, ätit och sitter och pluggar lite halft.
Jag blir så glad när ni skriver positiva komentarer. Jag har haft en del dåliga som att folk vill trycka ner mig och vissa hamnar på bloggen, fast de flesta dumma tas bort. Jag har kikat runt lite på olika bloggar och vissa inspirerar verkligen mig.
Jag skulle vilja göra om min blogg eftersom jag vet att den är rätt tråkigt och rätt opersonlig. Jag har vissa kompisar som kan hjälpa mig, så kanske en ny header ? (:

Jag vill verkligen ha scenestilen och då skulle jag antingen ha snakebites/läppiercing på sidan eller en vanlig enkel piercing mitt i läppen. Vad skulle ni föredra? 

gottigt

Nu sitter jag med jordnötter, vindruvor, ett stort glas vatten och skriver på min berättelse. Jag ville bara säga det (=

Ida älskling

Agnes Carlsson - On and On
Danny - Radio
Dagens outfit: 
blå jeans
turkos tubtop
vit Lyle & Scott

Jag kom hem för en sund sen. Jag slaggade hos Ida och vi träffade lite folk igår och så såg vi på Nalle Puh, Bratz och Barnhemmet. Haha, vill ni veta en kul sak. När man ser en äcklig film så spänner man sig oftast så när jag och Ida satt på nedervåningen så skulle vi gå upp och hämta en huvudvärkstablett till mig och då gick vi upp för trappan. Sen går man förbi deras hall som var kolmörk och jag råkar bara kolla lite snett åt sidan och ser en människa ligga på golvet. Skiträdda blev vi för där låg Idas syrra Moa. Hon hade somnat bland alla skorna med deras katt, men det såg inte jag utan jag såg bara hennes ben xP *asg*. 

Nu har jag precis käkat så jag ska sminka av, hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer. Kanske sticker jag och syrran ner och hyr en film eller nåt mys.
Vad ska ni göra idag?

Ida och jag

Nu ska jag snart luncha för man blir hungrig av att springa på öppet hus. 
Jag och pappa åkte till Fridhemsplan där S:t Eriks gym. ligger. Det var jättefint där och jag blev verkligen intresserad. Sen så åkte pappa och jag och fikade. Nu är jag hemma och efter lunchen ska jag dra mig mot Värmdö för att träffa Ida sötnosen. Vi ska ha filmkväll tror jag så jag ska köpa upp mig på snacks och dricka (:

Vad har ni för favorit snacks? 
godis

en tråkfredag

Vad ska ni hitta på ikväll?
Jag ska checka lite info om olika gymnasium och plugga svenska. Så tråkig blir min kväll "/ Alla mina kära vänner är bortresta/upptagna så här sitter jag. 
Jag kanske ska göra som alla andra och sätta mig med en stor påse chips och gotta mig framför tv:n (:
Jag kom äntligen hem till pappa för att logga in på hotmail, men så har det laggat så nu kan jag inte få tag i min svenska uppgift. *Suck*, jaja nu ska jag ringa till Ida och se vad hon gör. Puss puss!<3

vill ni veta vad jag gör nu?

Nu sitter jag och klickar mig runt på olika onlinebutiker där de säljer skor. Jag verkligen älskar skor!
Jag hittar pumps och sandaler som passar sååå bra till vår och sommar. Så nu längtar jag verkligen!
Jag vill förnya min garderob och kanske blir det shopping i helgen. Då satsar jag på en ny väska, plånbok och hårspray. Fast jag vet att jag kommar köpa en massa krimskrams istället (: Aja, sådan är jag.

vad ska man skriva

Kanske att jag färgade håret för inte så länge sedan och att jag vill göra det igen. Yes, ni hörde rätt, tredje gången gillt, eller vad säger man. Jag hade svart men blekte, sen så färgade jag brunt men fick en ful utväxt efter ett tag och så färgade jag svart men då blev inte hela håret svart. Bara det översta för underhåret blev mörkrunt. Sen färgade jag svart igen för andra gången och jag är fortfarande inte nöjd så nu när jag fått mina cash blir det till att springa till affären och köpa en massa hårfärg (: Sen ska jag även köpa en plattång eftersom Nina den fina inte tillåter mig att använda hennes eftersom jag "sliter" ut den. Nåja, de var väl lite att ta i. Sen funtar jag på att skaffa extensions. Jag behöver inte längre hår säger folk, så jag får se om det blir att knalla till hårbutiken eller ej.

Lillan ligger i badrummet, strange, undra vad hon vill. Hon kanske känner sig lite smutsig? vem vet.
Nu har min rumpa fått vila lite så nu ska jag sätta igång igen med det jag gjorde innan. Städade.

jo

-

jao
(bilden är tagen någon gång i somras, saknar det enormt!)

Jag sitter och tittar på bilder från sommaren'08.
Ute är det snöslask och jag vill bara kunna strosa runt i sommarkläder.
Kan ni fatta? Jag vill ha SOMMAR!

smoothie

Idag är jag hemma. Jag vet att jag är en tönt men ibland måste man. Så igår gjorde jag och Nina smoothie så nu i morse stod det en kanna med kall god smoothie. Den gjordes på bananer, apelsier, honungyoghurt och mjölk. Ja det låter som en härlig röra och det är det. Jättenyttig och man blir mätt. Nu ska jag pyssla med lite saker och sen blir det plugga. Ja, det var väl lite av min planer. Ha det gött där ute så hörs vi!

blääää

Har inte så mycket mer att säga än att dagen har sugit riktigt mycket!


mohaha

Nu sitter jag i min morgonrock och ska snart färga håret typ. Jag ska bara tvinga mamma till det. De ska bli kolkolkolsvart! xP Jag har möblerat om i min stuga så nu står allting på snedden istället för mot fönstret. Jag ska lägga upp bilder så fort jag har tid.

Idag skulle jag sticka hem men det blev en paus hos J och så hade vi snöbollskrig och sen så kollade vi en film. Mysmys och sen så träffade jag Petra sötnosen.
Snön har kommit tillbaka och det hatar jag.

Jag och brudarna har även skrivit en låt, den ska heta A song for you.
Har satsar man på MGV i musik så de blir att ligga i, nee ja skojjade. Jag nöjer mig med G fast jag vet att jag kan göra bättre! (

19/1

Varför är jag uppe så här tidigt?
Jag börjar ju klockan nio "/ 
Trååk, men en riktigt god frulle fick jag i mig och nu ska jag platta håret, klä på mig, sminka mig och sedan göra ingenting. Riktigt kul. NOT!

P.S I LOVE YOU D.S

Dagens outfit, 
röd piké
blåa jeans
overknees
brun tjockkofta

seg dator

Allt väl med er?
Jag har precis ätit tacos och ska nu sätta mig ned med lite plugg "/ Tråkig men det måste göras!
Jag har inte haft tillgång till dator så mycket, men det ska bli mer bloggande. I morgon sticker jag till min mamma och sen får vi se hur veckan ser ut. Det kommer att hända en hel del som gör att jag kanske inte hinner blogga veranda dag men jag ska gör mitt bästa! 

Idag shoppade jag en parfym från Naomi Campbell, foundation, pads och underkläder. Ja det var väl allt jag hade att säga. Seeyaa!

inte ett skit

Ingenting har jag fått gjort. Bara en massa tankar som snurrar runt och en massa skitsnack om allt och alla. Idag fick jag nog och gick in i min bubbla. För jävla skönt kändes det ska ni veta. Jag kom till idrottshallen 45 minuter tidigare än alla andra och satte mig i en trappa och somnade. Sen kom Jamma och väckte mig. Sen blev de ännu mer skitsnack och sen kom alla andra och då hamnade jag i min bubbla igen. Skönt. 

Nej jag vet inte vad jag snackar om för nu har jag bara en sak på tanken. *****
Vi kanske ska ses och ta en fika och reda ut lite småsaker hoppas jag.
Hoppas att ni har det bra så hörs vi! <3

favorit i repris

Min dag har verkligen varit toppen, ja slutade ett och sen var jag med Cissi, Sebbe och "Putte". Vi satt i Finntorp och sen kom Ida och vi gick till hennes tandläkare. Sen så åkte vi in till stan och jag köpte en godispåse och sen träffade vi Jonas och vi åkte mot Sjöliden. Där var alla underbara människor och de blev en hel del skitsnack som vanligt och sen så skulle vi se en film fast det blev inte så "/
Aja, jag kom hem för ett tag sen, duschade och nu ska ja ta ett nattkäk.
I morgon så ska jag träffa en massa människor och så får vi se hur dagen blir. Inget bestämt men på lördag-söndag slaggar jag hos Ida och vi ska dra på bio, igen för sjuttioelfte gången tror jag ;P
Naaaaaaaaat!


Hejhej (;

Jag lever fast jag inte uppdaterat så mycket idag. Jag slutade ett och sen hamnade jag i Sickla men brudsen och vi shoppade loss i alla affärerna. Vid det här laget kan jag nog alla utantill. Sedan hade jag utveckligssamtal och det gick som smort!  Sen så träffade jag J och vi åkte till Sjöliden. Dit ska jag i morgon med (19-22) så det blir en kvällsuppdatering igen då, men jag lovar att det ska bli bättre under helgen. Men nu när rutinerna dragit igång så har jag blivit mer upptagen och inte lika tillgänglig.
Jag shoppade ett puder och tre hotpantas idag, föresten hahaha (;
Jag hade även kuddkrig med Benza som jag slog överlägset och jag träffade Issa sötnosen.
Ja nu ska jag göra mig i ordning för i morgon kallar plugget och sen blir det en upprepning av dagen. Godnattpussar!<3



hsf
(snön har smällt, tack gode gud! Min älskade underbara stuga (:  )
min stuga

lite i bilder

spray 
Igår shoppade jag med Bo, Cissi och Johanna. Sen så stack Cissi och Julia och jag och Bo drog och köpte hårspray. Vi köpte någon grön skit som luktade jättegott, päron tror jag, men den va så kass så att så fort det blåste i håret så löstes den upp "/  Istället kör jag med mammas Maria Nila I Care, som är skitbra! Den håller verkligen ända ut och är perfekt för tupering av mitt hår.
kevv
Kevv (; mohahah!
jag vid bussen
Fick vänta över en kvart på bussen så då plåtades det lite ;P
dagens
Dagens outfit,
blått linne
vit skjorta
brett midjebälte
svarta jeans
svarta högklackade

Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall


I morgon börjar jag halv 9 och slutar ett som vanligt. Sen så åker jag väl till Sickla/Forum en stund innan mitt utvecklingssamtal som är 15.15. Vilken skittid alltså, efter skolan då man får vänta, jaja.


shopping

Hur tidigt jag än lägger mig så är jag lika trött som vanligt.
Igår gick ja i sängs runt 9 och somnade väl runt 10. Sen ringe klockan 5.45 och jag är trött som alltid.
Idag började vi kl.9 som vi vanligtvis gör på måndagar, men det hade jag glömt så ja kom en halvtimme tidigare, suck!
Sen fick vi veta att vi slutar 13 varenda dag tills på fredag, så jag och brudsen drog till Sickla och shoppade lite. Jag fick med mig puder, svart hårfärg, hårspray, string och en daim. Nu har jag blivit biten i handen av min dumma hund som ville ha en godis och sen så bännde jag mig på temuggen. Jag är då ingen turmänniska "/

Within Temptation - Stand My Ground


Mosig outfit,
linne, D&G
kofta, GT
tröja, Emilio
jeans, GT
och mina älskade Nalle Puh strumpor ;P

mosig outfit

Nina och jag,

Nina har gjort en äppelpaj till efterrätt och till den behöver man en smuldeg.
Så Nina gjorde en smuldeg som vi sedan satt och smaskade på, de var gott för stunden men nu har man en äcklig eftermsak av smör, mjöl och socker, det som smuldegen innehåller. Usch, nu mår man nästan dåligt, jaja jag får väl skylla mig själv.

Någonting jag tror kan bli riktigt gott en regning eftermiddag då man är sugen på nåt sött är snabbkolan. Själv har jag inte provat receptet men ska nog göra det snart : 

SNABBKOLA


Ingredienser:

100 gr Smör/margarin

2 dl Strösocker

1 dl Sirap

4 msk Vetemjöl

2 msk Kakao


Gör så här:

Börja med att smörja iin ett bakplåtspapper. Blanda sedan alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka upp allt på svag värme medan du hela tiden rör om. När det kokat upp låter du det koka i 4-5 minuter eller tills smeten tjocknat. och KOM IHÅG, rör hela tiden om annars fastnar det i botten. När det sedan har kokat klart breder du snabbt ut smeten på bakplåtspappret och jämnar till. Låt sedan smeten stelna lite och klipp den i lagom bitar. Sen är det bara att börja äta, riktigt enkelt och snabbt.
snabbkola


några dagens

Dagens humör: trött men rätt glad
Dagens klädsel: 96-jeans, ljusblå piké och en grå mjukiströja
Dagens bästa: att jag vaknade utan huvudvärk
Dagens sämsta: att det är så förbannat kallt och halt ute!
Dagens saknad: till nästa helg (:
Dagens låt: Donnie J - So over you 



if i only had one wish,
just one,
i would wish that it could be like before.
i miss that time,
i always had a smile on my face,
i couldn't get you out of my mind.
you wore the only thing i could think of,
you wore the only thing i could wish for.
but it was a dream to god to be true,
it was to god to ask for,
it was to god for me...

äntligen

Igår var den första dagen ja va ute på jättelänge.
Jag började dagen med att träffa Issa och vi åkte in till stan. Vi skulle kolla på bio kl.6 så innan dess var vi runt lite i stan o träffade en massa människor. Filmen va iaf skitlång. 2 ½ tim o heter Changeling. Innan filmen började så åkte jag o Issa runt med pendeln och hamnade i Tumba för att träffa Rasmus. Sen när filmen va slut efter 8 så stack vi till Bellmans fik tror jag att det hette. Där träffade vi Jonas. Jonas och Issa satt och geggade med varsin varm choklad medan ja satt med mitt fåniga glas vatten. Sen så började alla röra sig mot Värmdöhållet och då träffade vi Ida sötnosen och vi stack till donken och snackade ännu mer skit. Där träffade vi Pavel, Anders och några till. Sen så stack alla hem till sig förutom jag, Issa och Jonas för vi träffade lite folk vid Grisslinge och satt och snackade lite skit. Sen så runt tolv så va de sketakallt ute så jag och Issa drog hem till henne och kollade Hooligans. Jag har sett den förut och killarna är bara såååå snygga!

Mohahaha, nu ska ja hoppa in i duschen,!
Hooligans

dagens låt fick det bli,

Private - Secret Lover

fanemig vilken bra morgon

I natt sov jag på soffan igen för femteelfte gången tror jag. Mysigt och så men sen när jag vaknade, 09.13 hade ställt klockan på de, (har för mig att jag inte kan ställa den på jämna tal) så var det alldelses kallt i hela huset för vår golvvärme hade stängts av, så de var bara upp och göra en brasa och nu ska jag ta mig en kopp te.

Sen ska jag göra mig i ordning och sticka ut, freedom, freedom, freedom!
Ja ska shoppa mig en keps och en massa smink! I neeeed!
Sen vet jag inte vad jag ska hitta på "/ Några förslag?
freedom

mitt underbara liv, i ett nötskal

Gosh!
Ibland suger verkligen mitt liv. Det är beckmörkt hemma hos mig för att det är någon proppjävel som gått, så nu har jag så duktigt försökt byta den, men icke sa nicke. Han ville tydligen inte lysa, skitproppar säger jag bara. Så istället tände jag en brasa och följderna blev en massa sot som sedan blev en hostattack. Great!
Efter hundpromenaden med Lill kom hon in och ville leka med sin leksak som vi kallar pippsi. Sen plötsligt ställde hon sig i någon konstig position och spydde. Uuuuut, skrek jag som sedan fick ta på mig gummihanskar, gasmask och toalettpapper och ta upp skiten. Nu saknas det bara att jag är hungrig och det är jag. Då blir jag så sjukt arg på allt och alla så till och med mamma får nog av mig då.  

I morgon, då bannemig ska jag UT!
Då ska jag träffa alla töntar jag inte träffat sen annandag jul. (Det var då mitt uteångsförbud började.)
Jag ska hinna en sjukt massa saker och sen kanske jag slaggar hos Issa, vi får se.
Den nöten har bytt namn precis som jag. Nu vet jag varför jag inte vill heta Li. För att Issas andra polare så fint hette Li. Då insåg jag att jag inte var så speciell längre, eftersom det fanns en till Li på Värmdölandet, så därför bytte jag namn. Men sen så sänkte Issa mig igen för andra gången med att det säkert fanns någon dum unge som hette Kim, så nu heter jag Gertrud och den som kommer och säger att den heter Gertrud ska få på moppo!

-

Dagens humör:  damn good
Dagens borde:  plugga
Dagens frisyr:  utsläppt, snelugg och tuperat med spray
Dagens klädsel:  svarta utslitna jeans, linne och en blå hoodie
Dagens planer:  ut med hunden och sen bort
Dagens vill ha:  pengar
Dagens längtan: i morgon 
Dagens beroende: plugga
Dagens tråkigaste:  slasket
Dagens personer: en massa, pallar inte skriva alla
Dagens låt: t.A.T.u - All The Things She Said
Dagens dryck: vatten
Dagens middag: blir borta 
Dagens sämsta:  kylan förfan,
Dagens saknad: sommarn

jo

t.A.T.u  - All The Things She Said


Miryam Sater (newest pictures)



Ja, är det någon jag vill se ut som så är det henne!

för att jag älskar hennes stil & bilder,

Miryam Sater,

10.36

Jag vet att mina päron läser min blogg, så tyvärr kan jag inte skriva exakt allt jag skulle vilja, tyvärr. För då skulle de ifrågasätta allting jag skriver för sådana är de, mina päron. Men här skriver jag med mina ord där det endast är jag som bestämmer vad som får stå skrivet. Så är det, det kan ingen hindra mig från, men som sagt, här kan jag inte skriva allt. Så det är en massa som ni fortfarande inte vet om mig och aldrig kommer att få veta heller.

lite av trotsåldern

Nu ska jag berätta en sak för er som är väldigt viktig.
Jag heter Li Hirvonen men hädan efter ska jag kalla mig Kim.
Min mamma döpte om sig, så varför kan inte jag det?
Jaja nu ska jag iallafall kalla mig för de, även fast ni inte vill kalla mig de, men då lyssnar jag med dövörat, så lycka till!
Detta är ingenting som har med någonting att göra, jag vill bara heta de, men morsan sa att alla skulle tro att jag var en kille, jaha? Isånafall en väldigt feminin en.


-

Jag mår bra av att veta att du mår dåligt. Så är det bara.
Jag ska göra allt för att synas och höras, jag ska inte gömma mig under täcket i hopp om att någon ska komma och rädda mig, nej jag ska rädda mig själv och jag vet att mina vänner ställer upp och hjälper mig allt vad de kan. Där står du i underläge, du kommer få ta den skiten din lilla skitunge!
Förresten, hur kunde jag vara så jävla blind? Först nu inser jag vad som verkligen betyder, dem som inte sviker och går en bakom ryggen. Vännerna som finns där och bryr sig om en.

låt,

Bara för att det är den här låten som dunkar för mig just nu,

Pink Floyd vs Eric Prydz PROPER EDUCATION Video Mashup Kings


mohahaha

Nu sitter jag i min sköna morgonrock hemma vid datorn med en kopp te när alla andra sitter och plågar sig igenom skoldagen. Ja, visst njuter jag av livet för ett slag. Som sagt, jag ska slänga i mig lite käk, ta ut Lill, ta en dusch och sätta mig framför datorn/tvn. Jag gör allt för att försöka få tiden att gå. Föresten så ska jag färga mitt hår igen på lördag är det bestämt, det ska bli så svart som man bara kan, tom. svartare än innan jag gjorde någonting alls med håret.
Jag satsar på en ny stil, mohahah!

(sjukt snyggt hår!)
jag vill ha

trötter

Jag har suttit med min svenskaläxa tills nu och nu är jag en trötter, så jag ska väl gå och nanna nu.
I morgon ska de flesta gå till plugget men för mig börjar det först på måndag. Jaha det var ju kul att höra.
Trötta kramar från LH♥


inne

Jag kom nyss in från en promenad med Lillan och Venni, gud vad kallt det är ute. Haha, vi gick som två muppar och kollade på stranden. Nu sitter jag och fryser som en dåre så det blir nog en kopp te, en filt och någon bra film. ;P 


jag hatar dig,

Det hade varit bättre om du hade sagt sanningen med en gång, då hade jag accepterat det, men inte de du NU gjort mot mig, att jag fick veta det av någon annan och inte dig.

Jag ska göra ditt liv till ett helvete precis som du gjorde för mig, jag ska se till så att du hamnar där för gott. Ja ska göra livet så jävla svårt för dig, fattar du det? Du vet vem du är och jag hatar dig av djupet av mitt hjärta, gå och häng dig, annars svär jag på att jag en dag ska slå ihjäl dig.


jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig

seriösa problem

Dagens


Kläder: blå tisha, Puma / svarta mjukisar,
Smink:  inget
Frisyr: uppsatt i en slarvig hästsvans
Läsning:  nån från Maria Gripe, annars läser jag aldrig

Låt: Eric Prydz - Proper Education

Mat:  pasta, grösaksbiff och creme fraiche

Vill ha: tillbaka en viss person och pengar folk är skyldig mig

Favorit: mobilen
Köp: nån tidning antar ja

Humör: irriterad och arg

Borde:  plugga matte, svenska och franska

Längtan: till fredag, då slipper jag sitta inne
Beroende: göra en massa saker
Roligaste: att jag är rätt rik nu
Tråkigaste: att jag har ont i magen

Jag är seriöst mobbad, så nu ska jag gå och gömma mig någonstans. Byebye!


onsdag

Vad ska man göra idag då?
Snacka om att jag är uttråkad, jag sitter vid datorn och nördar mig hela dagarna typ.
Thahaha! Nu ska ja hjälpa Nina med käk, <3


ATB - Believe In Me


(hittade inte riktigt den låt jag ville ha.)


Medan mitt hår torkar

Vad blir ditt namn baklänges?
iL
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
jag har aldrig hamnat på sjukhus
Är du kär i någon?
olyckligt kär
Vad gör du när det regnar?
dansar regndansen?
Har du en dröm som gått i uppfyllelse?
nja, det vet jag inte
Vad har du som startsida på Internet?
Google
Vem ringde du senast?
mamma
Tycker du att sengångare är söta?
är det människor?
Har du haft vattenkoppor?
hade det när jag var liten och jag är glad att jag har haft det så jag inte får den senare
Vilken mobilsignal?
Ne-Yo
Första sporten du gick på?
ridning och självförsvar på fritids
Vad längtar du mest till just nu?
att en viss person ska ta mig tillbaka
Kan du gå ner i spagat?
kunde när jag var mindre tror jag
Vad är du rädd för?
att vara ensam och clowner/spindlar
Läser du på baksidan av mjölkpaketet?
händer väl
Sommar eller snö?
sommar ju!
Tänt eller släckt när du ska sova?
man blundar ju så det är ingen idé att ha lampan tänd
Godaste drycken till frukost?
te
Duscha eller bada?
badar så sällan
Kan du ditt mobilnummer utantill?
nästan, gick runt ett tag och sa fel till folk
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
mamma

Jag har trååk och sitter och väntar på att mitt hår ska torka. Jag vill inte slita på det så istället plågas jag med droppar längs ryggen och sen när det är helt torrt vilket det inte kommer att vara förän sent, så ska jag platta det (vilket också sliter enormt). Sen ska jag se någonting på tv med mami och checka matteläxan, fy fan!


irriterad

Nu väntar jag på mamma som ska vakna, sen ska hon hjälpa mig att färga om håret.
Färgen får ni se sedan om bilder läggs upp.
Nu låter jag bara tiden gå så jag får de här tre dagarna som är kvar att gå. Jag ska ta hand om mig själv riktigt mycket.
Jag ska äta gott, göra ansiktsmasker, kolla på bra filmer och en massa annat för att fördriva tiden. Sen kör det igång med plugget och då får man ingen tid till att vila.

Jag börjar skolan på måndag, kan ni fatta att det är trist!
Men jag saknar faktiskt till rutinerna och till mina underbara vänner.
Nu ska jag se vad som finns i kylen. Som tidigare skrev jag att jag inte var så vidare hungrig eller sugen på någonting alls, men nu känner jag att det är tomt. Ska se vad som finns i kylen.

vickan
(hittade en bild på Victoria Beckham, synd att man inte kan vara så glad som hon är där)

Jag hade tänkt berätta lite,

2008, det var mitt bästa men också mitt livs hemskaste år. 
Det började underbart med min älskade pojkvän och Cecilia. Jag hade många vänner som jag tyckte jättemycket om men det här var mina bästa vänner om man säger så. Vi tre firade nyår tillsammans. Vi umgicks mycket då ett tag, jag, Jonas, Cissi och Matte. Allting var så bra, jag levde livet med mina kompisar och kärleken. Jag fotade en hel del också. Det var på den tiden man kallades "fjortis" av allt och alla. Jag sket i vad folk tyckte och tänkte, jag körde mitt race. Sen så kom våren och jag började förändras. Sen så kom sommaren och jag började ta avstånd från Cissi. Jag vet inte varför, men vi skildes åt och kanske hamnade vi i o takt med varandra. Jag började istället umgås mer med Jonas och hans kompisar och de vänner som vi har gemensamt. Jag skaffade mig en massa lösa kompisar men visste att Jonas alltid fanns där för mig och ställde upp på vad som helst. Han var verkligen min bästa vän.

Han var speciell för mig, han älskade mig för den jag var. Han försökte aldrig förändra mig. 
När sommaren tog slut så kom hösten och skolan drog igång. Allt flöt på rätt bra, jag fortsatte leva livet. Jag trodde att jag alltid skulle ha det såhär bra, men jag hade fel. Det var i december allting hände. På en månad vändes mitt liv helt upp och ner. 

Jag trodde att det här skulle vara slutet på ett toppenår och att 2009 skulle bli minst lika bra. 
Men andra Advent så åkte jag, Jonas, min pappa och Nina på kyssning. 
Allting var underbart och jag var hur kär som helst. Sen så hände någonting som gick så sjukt fel.
Jag hatade mig själv för att jag inte varit en tillräckligt bra flickvän. 
För att glömma ville jag bort, bort hemmifrån och träffa nya människor. Under en period sågs jag mest på stan med olika personer från dag till dag, jag spenderade en massa pengar på skitsaker och sen så kom Ida in i mitt liv. Vi började umgås jättemycket. På annandag jul så var jag med Ida och Krippa, hennes ex. Sen så hände det en sak som gjorde att jag fick utegångsförbud. Det varade under nyår så jag fick alltså fira nyår hemma med mamma och syster. 
Det var väl mysigt men jag skulle hellre firat det med Jonas, för vi hade pratat om att göra det, men så blev det inte. 
Ja så har väl mitt år sett ut, jag kan visa det sen i bilder när jag kommer hem till mamma. 

Nu har jag inga framtidsplaner alls mer än att jag ska gå ut nian med fixade betyg, komma in på de gymnasiet som jag vill och sen ha ett underbart sommarlov att se fram emot.

dagens

Nyss åt jag med noll aptit och har faktiskt ingen lust till någonting. Pappa föreslog att vi skulle dra ut på stan och fika, och vanligtvis tackar man inte nej till gratis fika men nu tog det stopp. Sen så föreslog han att vi skulle köpa hem Kinamat. Nej allting känns fel idag, det märktes redan när jag vaknade. hur ska jag istället fördriva dagen? Det blir väl tv-tittande, gitarrspelande och en massa annan skit.
Jag hittade inte låten som egentligen skulle vara "dagens låt" så det fick bli en annan. 

ATB - Let you go

sen kväll

Morgon på er, eller ska man säga goddag?
Klockan är som sagt 11.56 och jag vaknade nyss. Det blev rätt sent igår, men jag hade kul. Jag lärde mig lite grymma saker på gitarren, Ninas hår började brinna, vi skulle spela GH men de blev nåt annat med Mario och sen såg vi hockeymatchen. Den började runt tvåtiden på natten, Sverige-Canada men vi stack så jag fick inte veta vad det blev "/

Vad har ni för er idag då?

Nu ska jag gå och se vad som finns i kylen, kanske uppdaterar jag senare idag, vi får se. Puss puss!

nöjd nöjd nöjd

Med gitarren och datorn i högsta hugg så ska jag ta och söka efter lite tabs på låtar jag gillar. Sebbe har nämligen hjälpt mig, tack =D Jag är proppmätt och de andra sitter och spelar sällskapsspel. I morgon ska jag dra mig mot Värmdö.
Ja det här blir väl sista inlägget för ikväll, godnatt <3


middag, en ny vän och två dagens

Maaaaaat, snart ska ja bort på middag hos ett par bekanta. Trevligt ska det bli. 
Jag har fått mig en ny vän föresten, han heter Helge =)
Ja, ni kanske väntar på dagens låt eftersom jag inta har hittat så vidare bra låtar på sistone.
Men här kommer min "dagens låt" iaf. 

This Is Me-Camp Rock

Det fick bli en väldigt simpel dagens outfit:
blåslitna jeans, crocker
tisha från GT
kofta från GT

Inlägg från förra året.

Måndag,14/1

Helluuu...♥
Idag blir det ett snabbt litet inlägg. Mammsen kom nämligen hem nyss:D
Syster min är hos en kompis och J är här nu. Hon har bott här ett tag.

Igår slängde vi ut granen, de va lite trist med tanke på hur fin den fortfarande var.
Barren satt kvar och den såg nästan helt ny ut, men julen måste bort.
Igår hände något väldig intressant också, ja gick i kyrkan!
Alltså det är inget jag skulle gjort frivilligt, men nu ligger det till såhär att jag ska konfirmera mig i sommar och de betyder att man måste gå i kyrkan mints 10 ggr. Jag gick dit med min sötnows och träffade girlsen:D
Haha, och så för att vara lite duktig av sig så satt jag och försökte hänga med i texten så gott ja kunde! Jaja, man lyckas inte alltid..

Idag va de plugget som gällde, lite trist tkr jag, men men..Vi har börjat med en ny kurs i NO. Det handlar om typ människokroppen, DNA och annat viktigt, alltså ibland fattar jag noll, men ja har ju min kära Marijuana (Cecilia)..<3

Ciao<3 2008-01-14 @ 18:06:37 Permalink Li's vanliga Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Kan ni fatta gott folk, detta skrev ja för typ ett år sen. Jag skrev med W i allting, nästan, haha och då gick jag i kyrkan.
Nu skriver jag för det mesta utan W och går aldrig i kyrkan :D  Naaaaatti, för nu ska jag dra mig mot soffan <3

"/

Min blogg blir bara tråkigare och tråkigare för var dag som går. Jag funtar på att lägga ner den helt, jag har inga idéer och istället sitter jag och tittar igenom andras bloggar. Vissa ligger verkligen i med sitt bloggande. Jag kanske gör er läsare besvikna när ni klickar er in på min sida och inser att det inte uppdaterats någoting nytt i mitt liv som kan intressera er. Jag vet inte om jag ska ha kvar bloggen, det är ändå snart två års bloggande som står skrivet och man har följt mig och min vardag.

Jag känner för att jag vill lägga upp en massa bilder som annars bara hamnar som mappar på datorn.
Förut hade jag ofta med mina dagens outfitter men har slutat med det, varför? Jag vet faktiskt inte. Jag kanske borde börja igen för det har shoppats en massa nytt och jag har raderat en stor del av mitt liv och vill få plats med nytt.
 
Ida, min dumma lilla blondin, är i Vemdalen tror jag att det hette och jag själv har skaffat mig utegångsförbud. Det är rätt illa för att vara mig, men jag blir rik på kuppen. Jag ränner inte runt som en dåre på stan i hopp om att hitta någonting på  julrean utan lägger cashen åt sidan ett tag. Haha, jag är en rik liten dam i nuläget min inte länge till, buhu!

Nu är det bara en kvart kvar innan mitt program på tv börjar, så vad ska jag hitta på till dess? ;Ö

Kärlek till er!

Ny frisyr?

jag

Vad tycker ni, skulle jag passa i Nicole Richies frisyr?

1 Januari 2009

Vad mer kan man säga? =)


RSS 2.0