hotellet i Agia Napa,Cypern

Agia Napa, Cyperns turistort är helt underbar! Massor med resturanger, små affärer och trevligt folk.
man ligger en meter ifrån poolen o schteeker som bara den. Jag satsar stenhårt på en fin bränna.

de har blivit lite shopping, såklart! <3
Jag köpte en liknande väska som jag fick i julklapp förra året tror jag av pappsen från Belle, fast nu blev det en vit med guld?!  Jag är jättenöjd men går fortfarande och letar efter den vita bikinin även den med guld, då jag hakat upp mig på att allting ska vara vitt i sommar för att det verkar fräscht(!). Jag vill även ha vita/bruna/svarta ballerinaskor, en till vit väska, ett speciellt halsband, en fin sommarklänning, en solhatt, och allt detta tycks tydligen vara väldigt svårt att hitta:/

Imorgon ska vi åka till nått som kallas spökstaden(en rolig tur för turister), de ligger knappt en mil ifrån hotellet med buss. Staden låt tydligen helt öde(de hade hänt nåt med den, så människorna kunde inte bo kvar, men staden finns kvar), därifrån namnet.

De gick typ på runt 150 ? = 1380 kr.
Lite dyrt med tanke på att inget ingår mer än själva bussturen.

nej nu är ja lite hungrig, tog en fika för ett tag sen, Créme Bruleé, den va JÄTTEGOD inte!  Den kom direkt ut från frysen när den igentligen skulle varit jättevarm, men de lyckades iallafall med Ninas crépes. Crépes med nutella, glass och jordgubbar tror jag att det var. Fick faktiskt smaka lite (aa)
(bilder på allt kommer senare när jag har tid)


byeeeee♥

attans,

igår skrev jag inlägget "sängen väntar", men ja fick tyvärr skriva om det nu på morgonen så tiden blev lite fel.
Aja, men ja skulle möta Sis min kära, men hon hade feber:/ Så då fick de bli pappa, ja o kanske Nina om ja har otur på NK..
Idag gick ja upp sist av alla, snacka om att ja blev sur när alla, då menar ja typ hela släkten Hirvonen hade käkat frulle.
Men men, solen skiner och imorrn 04.45 går taxin från sköna södermalm, jag hinner nog blogga lite senare idag, kanske lite shopping eller vad som nu dyker upp.

Idag fick det bli en väldigt basic "dagens outfit":
blåslitna jeans, Crocker 499:-
t-shirt med tryck, Gina tricot 149:-
tröja, älsklingen, Jack & Jones 499:- ??

Hej hopp, gummisnopp!♥

sängen väntar,

jaha, nu blir det mitt sista inlägg för denna dag. Jag har varit vaken sen typ 10.50 :Ö Ooops, om ja inte får alla mina timmars sömn blir ja som ett litet åskmoln som bara spyr ut fula svordomar. Ett bra expempel är på SL:s dumma bussgubbar, eller inte alla då, men några. Ja skulle åka till min pappa å ta bussen som gick 17.44 men chaffisgubben åkte 2 minuter för tidigt, och vips så missade jag bussen och fick typ vänta i en evighet på nästa, just bara för att de typ va helg/långfredan.

ja, fast utan SL skulle ja juh inte klara mej, så ska inte klaga så mkt,

Bilden ?http://www.psj.se/images/sl_logotyp__100__cyan_.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

dagens outfit:
blåslitna jeans, Bik bok 249:-
randigt linne, H&M 49:-
svart munktröja, älsklingen <3

kvällens outfit:
svart klänning, Lindex :S
svart kofta, Lindex :S <----------
(igentligen gillar jag INTE lindex kläder, men klänningen va rätt OK.)
tunna strumpbyxor, H&M?!
(bilder dyker nog upp lite senare)


jaja, nu tror jag snart att min farbror, pappa och faster man, ska gå å lägga sig, o jag tror nog att jag ska göra samma sak. Imorgon blir det shopping o ja kanske, kanske hinner träffa Sis innan hon skulle ut me nån snubbe typ.

Hoppas hon har lite tid över för mej, jaja, nu ska ja inte sitta här o gagga på om skit som igentligen inte alls angår er läsare, men som sagt, rätt trött efter en helgalen dag då vi hade charader med släkten o skönaste va ju farfar som fick Hulken, haha, ;D

Bilden ?http://www.levanger.kommune.no/festiviteten/images/hulken_2_x.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel. + farfar = ett gott skratt :D

Nattinatt, cya<33

Grattis Grattis Grattis!

Grattis Pappa, äntligen har du blivit en stor pojke!!
image35
Min pappa fyller år på måndag (24/3) men då åker vi till cypern i en vecka, så vi firar honom idag med hela släkten.
Han har beställt mat från en catering och köpt upp sig på påskmust o allt ikring och är just nu påväg och hämtar all mat för 14 pers.

Själv har jag sprungit runt på stan för att försöka hitta en någorlunda bra present som han ska få på måndag innan planet går. Det fick bli ett påskägg med godis och en kaffe/te mugg i. Han ska även få en ros och en äggklocka ;D

Påskågg, BR 20:-
Godis, Konsum 13,50:-
Åggklocka, Duka 99:-
Te/Kaffemugg, Indiska 49:-
Födelsedagskort, Duka 24,50:-

Foundation, H&M 49:-
Pads, H&M 14,50:-

Jag är väldigt nöjd med mina köp då jag ännu har kvar 1100 kr att ta med till cypern. Haha, papsen trodde att alla pengarna skulle gå åt till glass, men herregud, ja ska ju shoppa järnet!

Aja, måste fixa lite saker o försöka vara lite social mot mina gäster, puss puss<3

CYPERN,..

Herregud va tiden går fort, de har inte blivit av med så mycket bloggande för min del heller, sry!
Jahapp, nu är de påsk o ja drar till skööna Cypern i en vecka.
De blir schteek o shopping för det mesta, (=
Sen hoppas man ju på värsta brännan..

image34

Men jag stör mig jättemycket på en sak, älsklingen min, är i London nu till på söndag, och på måndag åker jag juh, då går vi om varandra,.. SKIT!
Ifa ska ja köpa en fin present är nere till honom, hm, vad ska de bli för något?
Jaja, ja saknar han ENORMT!  
                            
       //♥ Ciao, får blogga mer när ja kommer hem om allt som hänt mig där borta!

morgondagens outfit

Jaha, nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig imogon. Det blir väl ett par jeans och någon top antar jag.
Idag har ja varit hemma typ hela dagen:/
Trist som f*n. Inget ja rekomenderar, men mamma säger att det är nyttigt att ja tar det lungt eftersom ja annars ränner runt på stan hela tiden typ. Där kommer ni nog se mej rätt ofta.
Nej nu ska jag sätta mej och måla naglarna, ja hade tänkt mig blodrött, men hade tyvärr inte de nagelacket med mej till papsen så då får det väl bli det vita nagelacket. Åhh, ja saknar mina brudar Joha o Pelle, 2 veckor i Thailand o man ser ut som en pepparkaka typ:D Nej nu får ja ta å¨sätta lite fart, man kan ju inte sitta här hela kvällen, har lite plugg som måste fixas o annat, puss<3

min helg//bussluffa suger

I fredags sov ja hos Jonas. Älskling, det är alltid lika trevligt att vara hos dej. Thihi, såg en film o hoppade sen i säng, va typ rätt trött dåe. Sen vaknade ja runt 9, helt otroligt pigg o satte mej o kollade på Jonas när han sov vidare till 11? haha, han snackade i sömnen, skitkul! De säger min morsa att jag brukade göra när ja va mindre, men nu har man juh en egen stuga å då vet man inte så noga. Ifa, Jonas sa två ord, helt begripliga; PIZZA och sen när hans telefon uppe på rummet ringde svarade han; KOM IN!  haha, gullet fattade nog inte riktig. Aja, sen skulle ja tyvärr till stan för att min pappa hade konsert och Jonas skulle få sina släktingar på besöök tror jag.

Bussen in till slussen, jag hinner hem, byta om, och sen ska man rusa till t-banan för första bästa tåg mot karlaplan där papsen spelar. Där satt jag i en timme tror jag och lyssnade och sen gick vi på resturang.

Ja o min käresta, Sis, bussluffade även i fredags. Det suger verkligen, det är roligare att tågluffa med en påse chips i handen.
Btw, vi va hemma hos mej o tog sen bussen som går precis utanför mej till hmmm, ingen aning om vart vi skulle, vi hamnade typ vid slussen tillslut å drog vidare till t-cen? kmr typ inte ihåg, de händer rätt mycke i mitt liv just nu. aja här kmr lite bilder, see å njut!

image27  image29image28 image30
STOCKHOLM'S BABES!

Grattis! GRATTIS! Grattis!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Idag fyller Anders år. Det blev firande med god mat, presenter och en jättegod tårta som lilla jag köpte åt honom.
image25


Idag har jag även varit hos papsen, hämtade mitt busskort där och sedan så åkte jag och hämtate Louina på dagis. Då satt de små undervärken och mumsade på pannkakor med sylt, glass ocg grädde.
Jag och Luie tog några bilder.
Min bebis♥
image26

29/2 - en outfit

image24
 ♥ Jacka, H&M
 ♥ Kofta/älskling, Jack & Jones
♥ Halsduk, Åhléns
♥ Jeans, Gina Tricot
♥ Ballerina, nån affär

RSS 2.0