Jag gjorde min dag till någonting bra.

oz<df

Väntade vid Henriksdal tio över åtta och åkte till Saltsjöbaden. Sen hade vi en lååång skoldag där och slutade tre. Jag surade på Slussen och tog mitt vett tillfånga och letade upp bussen som skulle ta mig hem. Bajs, jag gick raka vägen till Louina eftersom jag vaktar hennes lilla kissemisse och sen vandrade jag hemmåt.
Ja som sagt, efter 2 koppar te, 1 Varma Koppen jordgubb och vanilj och 4 smörgåsar så mår jag väldigt bra faktiskt! =)
Jag sitter och lyssnar på Mika - Happy ending och det är väl det jag vill att min dag ska bli. Ett lyckligt slut för att sedan vakna upp i morgonbitti pigg, glad och förväntansfull!
Snart börjar House så jag får se om det blir plugg eller tv-tittande.  

Dagens låt: - Hero Mariah Carey


Söndag är en pluggdag

Efter att jag kom hem till pappa tog jag ett låångt varmt bad och lät tankarna fylla mitt huvud. Jag tänkte på allt som hänt under de senaste dagarna/veckorna och på saker som ska ske under kommande veckan. I morgon blir det en lång dag 09.30-16.45 och på tisdag är dagen 09.00-15.00. Sen är det typ som vanligt med plugg i skolan och redovisningar för att sedan ha en HEMSTUDIEDAG på fredag!
Nu sitter jag men min agenda och försöker planera så gott jag kan men datorn laggar :(
haha
 

Snö åt folket!

Snön har lagt sig som ett täcke och man går runt och huttrar i sina små jackor. Jag längtar efter sommar!

Min helg har varit toppen men älsklingen och hans vänner.
I fredags så träffade vi lite folk och sov hemma hos J och på lördagen så såg vi film och tjockisshoppade snacks och hyrde 4 filmer för 100 kr. På smällen, Living Death och två till fast jag minns inte. Den första filmen tittade jag, älskling, Simon, andreas och (Niklas) på. Sen stack killarna hem och det var jag och Jonas kvar. Då satte vi på Living Death och det slutatde med att jag ville kolla på  en annan istället.

Sen är jag även medlem på SuperGratis och det tycker jag att ni också ska bli!
Man kan få presentkort som man sedan kan ge bort i julklapp, biobiljetter, trisslotter och en massa andra roliga saker. 
Bli medlem nu! http://www.SuperGratis.se/?r=50333

Lady Gaga - Poker face



Jag orkar inte skriva om min hektiska vecka utan gör det någon gång när jag känner att jag har mer tid till att sätta mig ner i lugn och ro. Time to bed, sleep well out there!

En bra start på dagen,

Jag vaknade mitt i natten, trodde jag. Månen sken på mig och jag tittade på mobilklockan. 05.31. Jaha, tänkte jag. Jag beslöt mig för att somna om i 45 minuter. Sen vaknade jag igen av att jag dregglat. Baajs, aja jag är pigg och utvilad, någonting possitivt! Nu sitter jag och äter frukost. Kan ni fatta?
Jag äter blåbärssoppa med mandelbiskvier, juice och två skinksmörgåsar ;D
 
Idag slutar vi 14 och då ska jag hem till mammsen och hämta kläder, kameran och lite andra saker och sen ska jag till pappa och dela ut flygblad.

soppa

Blåbärssoppa med mandelbiskvier

Som jag skrev i förra inlägger var pappa, Nina och jag lite sugna på snacks så vi stack ner till Ica och fick med oss blåbärssoppa, mandelbiskvier, chips, jordnötter och olika sorters mandlar. Tandborstar skaffades också och nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp. Nämligen en MEGASTOR CHOKLADASK och Toffeefe :D

Nu sitter jag med Lugna favoriter och lyssnar på:
Celine Dion - All By Myself som fick bli "dagens låt".


Film

Haha, hur många filmer har jag sett nu i helgen?
Rätt många tror jag eftersom jag oftast bara brukar kolla runt vad som finns på tv. Nu har jag precis sett Berättelsen om  Narnia Prins Caspian. Riktigt lång var den fast helt okej. Pappa är sugen på snacks så vi kanske drar oss ner mot Ica.
 ah
LOVE

Bruuudsen

vi

Jag Älskar Er!

Vad mer kan man säga ?

Slappar helg

I fredags var jag ju med bruudsen hemma hos Johanna och hade mys. Vi köpte en massa godis och hyrde filmen Zombie Strippers. Eftersom vi började med maten runt halv fem så kom filmen på rätt snabbt fast det var mörkt ute så vi fick myskvällen superbra. Runt nio bestämde vi oss för att sticka hem till var och en för alla skulle åt olika håll. Då träffade jag min älskling, Simon och Simon. Vi satte och på donken och Simon var så snäll så han lånade mig pengar till KINDERCHOKLAD! :D Åh, ni som inte smakat kinderchoklad i dessa förpackningar bör göra det.
kinderhaha

Jag vaknade upp hemma hos Jonas (lördag) eftersom jag så snällt bjöd hem mig till dem, thihi.
Jonas gick igenom skafferiet och hittade chips och dip som vi satte oss med framför tv:n med. Då tittade vi på Die hard och tjockade oss. Jag fotade lite också men kan inte lägga upp bilderna just nu. Klockan började närma sig fem och jag skulle hem till min lilla vovve för hundvakt så jag drog med mig Jonas till WIllys och köpte färdig kyckling, ris, chips, coca cola, dip, gräddfil, kinderchoklad och en julmust till min älskling. Hemma tände jag en brasa och zappade runt på tv:n. Jag somnade en stund och sen var maten plötsligt klar. Efter det satte vi oss alla fyra, jag, Nina, Jonas och (Lill, hunden altså) vid tv:n och tittade på Falling down. När den filmen var slut tittade vi ifall vi kunde hitta någon annan film och det gjorde vi. Klockan ett gick Jonas och jag ut till mig i min stuga och Nina hade somnat i soffan med Lill. Mamma var på fest och kom hem runt halv tre så allt var jättelungt. Detta var väl min chillhelg och nu är jag hos min pappa inne i stan.
 gubbe

Bli medlem nu!

Skulle ni vilja ha gratis presentkort på 1000 kr från H&M, Kicks, MQ, Guldfynd, IKEA, Åhléns, Stadium, Vero Moda och andra butiker?

Då kan jag rekomendera denna sida. http://gratismode.se

gratis


Liten uppdatering

Jag kom precis hem till pappa från Älvsjömässan. Jag fick en massa papper som skulle fyllas i och allt vad det innebär.
Nu ska jag göra mig en varma koppen, Minestrone och väntar på chicksen som är hos Cissis brorsa. Sen drar vi väl till stan eftersom Bo skulle köpa jeans och sen blir det lite hyrda filmer, snacks och annat innan vi åker hem till Bo och har tjejkväll.

Ja, de var väl lite om vad jag ska göra idag, senare ikväll kanske jag åker hem till Jonas om jag får tag i honom och allt.
Berättade jag att jag köpt en pälsjacka?
Mamma ska hämta den idag eller på måndag så då kanske lite bilder läggs upp :D
haha

Kossa

Nu ringer jag Jonas och tuggar på en Ferrari. En sån där fin röd bil ni vet :D
Han vill nog inte prata med mig eftersom han inte svarar, trååååk. 

trfvbopömå<zxcvbnbvcxz<zzzzzzzzzzzmpjhoeitlm, anything else?

LOVE

Dagens:

Dagens låt: Natasha Bedingfield - Soulmate
Dagens humör: Trött på allt och alla, allmänt grinig helt enkelt. Jag behöver soooova!
Dagens bra: Jag åkte hem istället för att dra runt på stan och göra ingenting.
Dagens dumma: Jag skrattade åt ett cepe på teatern i Dieselverkstaden fast det egentligen inte var något roligt alls. Sen fick jag dåligt samvete.
Dagens roliga: De var väl någon dum komentar jag hörde fast jag inte minns den.
Jag träffade Eva från konfan på bussen hem och då belv jag genast gladare.
Tänk att vissa människor kan få mig att må så bra!

Någon som fått mig att må mindre bra är E. Hon bara sabbar och förstör för min sötunge!
Jaja, hon är inte ens värd att nämna i min fina blogg. Nu ska jag kika vidare bland all gymnasieinfo för gymnasiemässan i Älvsjö på fredag. 

Jag börjar bli riktigt less på rubriken,

Idag var jag i skolan. Inget nytt mer än att vi ska på teater på onsdag i Dieselverkstaden och på gymnasiemässan i Älvsjö, fredag. Då slutar vi 12 och sen ska ja ut me chicksen och hitta på någonting. Det var riktigt länge sedan eftersom jag oftast varit upptagen :(

Jag är nyduschad och håller på att ladda upp lite musik på mobilen. Tidigare idag har jag varit med Jonas och sen träffade jag Venita på bussen hem och den sista biten hem fick jag åka med hennes mamma. Snällt!

Hemma håller på och tar bort gamla saker jag har haft uppe på väggarna i min stuga och satte istället upp en fin tavla på Marilyn Monroe och torkade rosor. Jag läste någons blogg tidigare och hon undrade varför man får ha döda blommor uppe på väggarna men inte sin mamma. HAHA, jo det kan jag svara på, blommor är vackra, kanske din mamma också, fast inte på väggen tror jag ;)  

Nya gardiner ska skaffas och jag rensar bland tidningar, smycken, kläder och annat jag inte längre har nytta av. Det är jätteroligt! =) Haha, nu ska jag tönta mig innan mamma kommer hem, puss!
hihi

Jonas och jag hittade fina stjärnlampor som skulle passa i min lilla stuga. De skulle stå i varsitt fönster :D

lampa


Vart hamnar mina pengar?

Är det någon som vet det?
Ibland tror jag att det måste finnas ett meeegahål i min plånbok men jag kan inte hitta det.
Nästa gång jag får mina pengar ska jag iaf spendera på en ny väska, smink och julklappar. Det börjar närma sig jul och jag har en massa vänner som jag måste köpa klappar till. Jag kommer gå i back om jag inte passar mig med slösandet. Annars kan man alltid fixa till presenter hemma om man är lite pysslig, för det är väl tanken som räknas?

Idag väktes jag iaf klockan 9. Kan ni fatta att jag var uppe då på en söndag och åkte hela vägen till Torsby med Jonas, Sandra och Janne för att ta upp deras båt. Det var kul att sitta i den när den hamnade på släpet med det var mindre kul att skrapa den från alger och annat skräp som inte borde finnas. Sen åkte vi hem till Jonas, åt frulle och tittade lite på tv. Runt halv ett skulle de till Nynäshamn för släktingar tror jag och jag skulle till papps på sköna söder.

Vid slussen slinker jag in på konsum och får med mig Cosmopolitan och 4 satsumas.
Är det någon mer som tycker att namnet satsumas är fult? Haha, :D

Sen åkte jag hem, tittade på tv, kollade lite på datorn och somnade en timma. Att plocka upp båtar ur vattnet är jobbigt!
Nu sitter jag med min caseläxa som ska vara klar senast i morgon klockan 15. Det går rätt bra enligt mig.

Cheesecake

Cheesecake blir 12 bitar

Skalet:
5 dl digestivekex som ska vara krossade
6-7 msk smält smör
2 msk socker

Fyllning:
8 ägg
2 1/2 dl socker
900 g philadelphia cream cheese
3 msk färskpressad citronsaft
2 tsk rivet citronskal

Topping:
5 dl crème fraiche
4 tsk florsocker
2 tsk vaniljsocker
250 g blåbär
250 g hallon

1.) Sätt ugnen på 160 grader.
Blanda samman alla ingredienserna till skalet, tryck ut massan i en 25 cm med löstagbara sidor.
Förgrädda skalet i ca. 8 minuter.

2.) Öka värmen till 180 grader. Vispa samman ägg och socker tills smeten är vit och pösig.
Vispa upp philadelphiaosten och rör försiktigt ner den till en jämn röra, tillsätt citronsaft och skal.
 
3.) Bred ut fyllningen i den förgräddade skalet, täck kakan med folie så att den inte blir brun. Grädda ca. 45 minuter tills kakan precis stelnat. Ta ut kakan och öka värmen till 200 grader.

4.) Låt kaka svalna. Blanda crème fraiche med florsocker och vaniljsocker och bred ut över kakan. Grädda 5 minuter till. Ta ut kakan och när den svalnat täck över den och låt stå i kylskåpet över natten.

5.) Servera med färska bär.
kaka


Själv har jag inte provat detta recept, men det är kanske värt ett försök och hinner jag så blir det en kaka under veckan ;)

Helg

Vad ska ni hitta på i helgen?

Jag har frågat nästan alla mina vänner om vad de ska göra i helgen, men ingen vet riktigt. Svaret blir oftast; öhh, typ chilla. Du? Jaha, nee ja bara undrade ifall vi skulle ses. Ehh, kan vi väl. Jag ringer dig typ imorgon. Jaha, tänker jag och skiter i personen.

Jag har precis kommit hem från en middag. Det var som vanligt lika roligt att träffas igen hela matlaget då vi är tre familjer sammanlagt. Min kompis hade skaffat sig en hund. Det var en blandning mellan chihuahua och någon ras till.
Hon var namnslös och vi kom på en massa bra namn :P Hon är en tik, men jag hyllade för Rasmus :D

Teknikintresserad som jag är hamnade jag med Joel och vi hade väldigt intressanta konversationer om 2-16 GB på mobiler och att jag vill bli layoutdesigner/webbdesigner för det är ballt tycker jag :P
Haha, seriöst har jag ingen aning om vad yrket riktigt handlar om, men nåt i stil med att man får rita på paint och hålla på me photoshop som jag är grymm på (*NOOOOT*). Höhö, ni som är duktiga på sån jag inte vet ett skvaatt om kan lära mig :P Jo, igår var jag hemma hos Frida och hon hade värsta balla rummet så jag hade tänkt ändra lite i min lilla stuga :D

Nog om skit i detta inlägg. Nu ska ja lägga in en CD och tönta mig ett tag. Även jag måste få vara barnslig ibland ;D

åhh

Vill ni ha gratis saker?

Så här mot jul passar det ju perfekt att få gratis presentkort.
Om du blir medlem på Supergratis via denna länk så kan du samla ihop poäng som du sedan kan växla in mot presentkort i en massa olika butiker, lotter,biobiljetter,en ipod shuffle och mycket mer helt gratis.
Bli medlem nu!

http://www.SuperGratis.se/?r=50333

Fråga

Hur har er dag varit?

jao

haha xp

Dagens låt:
Britney Spears - Womanizer


Hon har förändrats en hel del, åt det bra hållet.

Britney.

Haha, då har man köpt första julmusten och vi är inte ens inne i december ännu.
Jag har precis ätit mig mätt på pasta med köttfärssås och nötter. Jag har tänt en brasa och ska väl börja med läxor som är "pain in the asss". Buhuuu, de va lite synd om mig i morse men dagen blev bättre sen. När jag satt på bussen hem somnade jag och sen träffade jag Dick. Trevligt. Vi snackade om all och inget typ. Aa och nu sitter jag här :P 

tidsfördriv

Hur väl känner du ditt syskon?
1.Vad heter han/hon?
Nina

2.När är han/hon född?
14 juli 1997

3.Vart bor han/hon?
varierande

4.Bråkar ni ofta?
inte så mkt längre

5.Har han/hon vart full någongång?
haha nee :S

6.Är han/hon kär just nu?
vet faktiskt inte. Tror inte de.

7.Vad lyssnar han/hon på för musik?
typ radio :P

8.Är han/hon sparare eller slösare?
haha slösare

9.Hur är han/hon som person?
typ säger inte så mycket till mig, men rätt snäll oftast

10.Kan du hans/hennes mobilnummer?
nej

11.Vem umgås han/hon mest med?
Amanda, Tove, Emma, Andreas.. de är typ de ja känner till

12.Vad skulle han/hon göra om någon slog dig?
haha garva o sen typ ba: öhh, hur gick de syrran xp

13.Vilka är hans/hennes sämsta sidor?
typ att aldrig göra som jag vill att hon ska göra.

14.Vilka är hans/hennes bästa sidor?
typ ge mig pengar :P

15.Kan ni umgås som kompisar?
de klart!

16.Vad dricker han/hon om han festar?
venne

17.Är han/hon noga med hur den ser ut?
 typ för det mesta tror ja, men inte lika mkt som mig.

18.Är hon/han en player?
nej inte den tönten ;P


Min klocka är söönder :(

Visst blir man ledsen när någonting kärt går sönder. Jag råkade tappa min klocka i golvet för några veckor sen då glaset sprack på den. Visst, det kanske inte var toppkvalité men jag trodde att den höll lite mer än så.
Så mitt nästa köp blir kanske en snygg klocka?
vill haa
Jag ska även skaffa mig en snygg väska, kanske blir någon liknande den här ;P
jag vill haa
Nu ska jag göra annat. Byebye!


Förra inlägget.

Som jag skrev i förra inlägget så hade jag tänkt shoppa lite. Det jag fick med mig hem stämmde inte med förra inläggets lista. Istället blev det:

svart nagellack, Åhlens
sminkborttagning, H&M
tjocktröja, NY
svarta tights, H&M
en parfym,

Bilder kommer upp senare.

sen köpte jag nötter, mjölk, smör, babybel, och Brämhults.

02-nov-2008

Vad ska jag börja skriva om?
Att jag drömde att jag skulle till skolan och hamnade på en buss som förde mig till globen och så plötsligt hade jag missat en hel dags skola eller att jag har förbannat ont i halsen och ingen hör vad jag säger.
Tänk att jag sitter vaken, klockan är lite över tio och jag vill bara slänga på mig kläderna och rusa ner till ringen för att shoppa. Jag har slängt i mig lite frulle och på min inköpslista står det:

Svarta/grå tjocktrumpbyxor
Overkneesstrumpor
Handbag
Mascara
Foundation
Sminkborttagning
Kofta
Skor
Jeans

Ja allt detta kanske jag inte får tag i, men ska försöka :P
haha

bara för att jag gillar folk som kan spela gitarr :D

Dagens låt, den är helt underbar.
TIGER LOU - You can't say no to me 


Snart ska pappa, jag och Nina ut och äta på Il Tempo. Trevligt!

RSS 2.0