Karlstad :P

Nu sitter jag och bloggar från farfars dator.
Kul kul. Vädret här är lite trist, det är grått och regnet hänger i luften.
Igår var vi och hälsade på min farmor och det ska vi göra idag med, men även en tripp förbi min faster Leena.
Jaha, jag har väl inte så mycket mer att berätta för er om min helg. Den har varit rätt trist med tanke på att alla mina kompisar va på NRJ o ja satt i en tråååkig bil.
Haha, nee snart ska vi käka lunch. Pussi puss.♥

Ledarmöte, plugg och gäster

Jag har två dåliga nyheter idag.
För det första, när jag kom hem efter ledarmötet idag, träffade jag Mattias. Trevligt. Vi snackade ett bra tag, men sen när jag gick ut till min lilla stuga var min dubbelsäng borta. Buuuhuuu, snyft, morsan hade tagit den till våra gäster. 
Den andra dåliga nyheten är att jag ska ha seminarium imorgon eftermiddag och är nervös. Kommer jag att få black out (?) göra bort mig eller någonting annat som kommer göra att jag vill sjunka genom jorden..
Nåväl, det kan inte gå sämre än sämstast!

Idag var jag tvungen att gå till tandläkaren. Vanligtvis brukar folk få ångest inför tandläkarbesök, men jag har inga problem. Jag bländar folk med mitt leende. HAHA  :P
Nej, men jag hade inga hål den här gången heller. Så de bad mig komma tillbaka om två hela år!!

Måste kila nu, hare gött sweeties!
  


Snabbt inlägg,

Jaaa, nu går det fort, jag är i farten med tvätt och städning. Det är faktiskt rätt kul om jag får göra det på mitt sätt och vis.
Snart kommer mami hem med lite middag till mig innan jag ska dra mig mot fotbollen. Bussen går 18.29 så det är nästan en hel timme kvar, fast på den tiden ska jag plugga, fast på vad vet jag inte riktigt. "/

Imorgon ska jag träffa älsklingen min och Matte. Vi ska ses i forum och jag hoppas att vi hittar på nåt trevligt. Kanske en fika eller så. Sen så ska jag även snart bli barnvakt igen, rutinerna har ju kommit igång och med det betyder det fasta scheman. Jaja, nu måste det sättas lite fart. Jag tror inte att jag kommer blogga mer idag, utan uppdaterar mer imorgon sötnosar!<3 

Frisyrombyte(?)

t_2.jpg
Nästa helg sker det bruuds!

I morgon börjar jag klockan 9, jippie sovmorgon!
Vi slutar 14.00 och sen åker jag raka vägen hem till lilla mami. 19.30 börjar min fotbollsträning och innan dess ska jag ha:
Städat marsvinsburarna,
Gått ut med Lilli,
Gjort läxorna,
Ätit mellis,
Sovit och lite annat :D

Ska gå och tvätta av sminket nu, puss och godnatt alla reetards ;P
    

Trååk!

Jaha, nu sitter jag här igen och vet inte vad jag ska hitta på. Klockan är ju bara lite över åtta och jag känner mig redan trött. 
Det blir nog en riktigt tidig kväll för lilla mig. Jag träffade ju Cecilia på Skanstull runt två-tiden och vi lodade runt lite och blev "påhoppade" av två rätt ut sagt, GALNINGAR. Sen gick vi till donken, käkade glass, gick vidare och sen runt fyra skulle hon hem. Då träffade jag älsklingen, Malin, Matilda och Julle. Kul kul, sen gick vi och åt. Jag och Matilda tog en varsin smörgås och Jonas en latte tror jag. Sen var alla tvungna att åka hem, så då hänkade jag med J och M till Slussen. Gud vilket åkande! Så nu har jag spenderat lite tid åt min gitarr som pappa köpte åt mig, för ett tag sen. Bara för att jag ville ha en :P

gitarr.jpg


Kräftskiva hos bekanta :P

Jaha, då ännu en kräftskiva. Nu var det hos pappas vänner, med barn. Trevligt;D
Jag har fått ännu ett D-A-M-P-utbrott och ska snart gå och lägga mig. 
Jag är übertrött och somnade under filmen, Simpsons the movie, thahah.
(detta skrev jag igår, men sidan kunde inte uppdateras..)

Nu har jag precis duschat, vinkat av pojken min och sitter och gör ingenting typ. Kollar runt lite på playah. Boooring!
Vad ska man hitta på idag(?), någon som kan komma med förslag?
Byebye<3

Plugg, plugg, plugg

Om livet ibland vore lättare..
Nja, jag ska väl inte klaga, men att man redan ska sätta igång med religion känns lite segt.
Nu sitter jag med en hög papper och ska läsa på om hinduismen och buddismen "/
Nåväl, annars har jag bara att borsta gaddarna och sen krypa till kojs. Gud så skönt det ska bli, och inte så sent idag heller för min del. Regnet har öst här också, så idag har jag vankat runt runt i huset för att komma på någonting att göra.
Min outfti blev idag baaaagyyy. I like!
pöhi

För er som vill skaffa biobiljetter

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=67410

Ni kan ju alltid checka denna sida :P

Ja såg Batman 2 (the dark knight) för ett tag sen , men har glömt bort att skriva om det.
Ja som sagt, det var jag och min pojkvän som blev bjudna av hans mentor Anders. Tack tack!
Jag hade inga förhoppningar på denna film, men den var faktisk bra! Ja hängde med rätt fint även fast jag inte sett ettan.
batman 2 
Dagens musikvideo;
DJ Ironik - Stay With Me


Första skoldagen & fika med älsk och P

Allt gick åt helvete,.. Nja kanske inte riktigt.. Jag skojjade bara..
Nej allt gick faktiskt ganska fint idag. Jag gick till skolan ganska glad och fick träffa bruudsen igen efter ett långt uppehåll.
*Heeeeejsan, kramkram, puss på kinden, kraaam*
Alla som måste bli omkramde, alla som hälsar på en och alla nya elever som man kollar lite snett på. Lukten av nya skolböcker. Nyfikna blickar, jaaa allt vad detta innebär med att börja skolan efter ett långt sommarlov och dessutom en massa baciller. Usch!

Idag började jag 08.30 och slutade 14.00 "/ Jaja, sen bjöd min kille på fika i Sickla och då hängde även bruudsen med och vi kollade lite kläder. Jag fick en varm choklad med *grädde* bläääää för grädde!
Sen så drog jag, Jonas och Pontus hem till Jonas och hämtade lite saker och sen stack vi hem till lilla mig och spelade fotboll en stund och pallade äpplen :P Thaha, skojja, vi tog de från vår tomt.

Fortfarande snuvig, så jag orkade inte träna idag. Istället sitter jag och pluggar om religioner. Det är vad vårt höstprojekt kommer att handla om i skolan. 
Åter till pluggandet, ciao!

Förskyld

Synd att jag skulle börja skolan på ett så tragiskt sätt som att bli förskyld. Det är nog Linns bror Max som smittat mig "/
Jag kom precis hem från en runda på stan med Sis och min älskling. Vi träffade även Pontus från konfan, najjs:D
Nu sitter jag men en kopp te och Nina ska göra middagen. Själv har jag packat upp alla mina kläder och ska bara slappa. Jo förresten, jag får D-A-M-P på mon så kallade mobil. Skärmen är svart, ljudet sprakar och man hör tydligen inte vad jag säger i telen när jag snackar med folk. Så varför lämnar jag inte in den bara?
Jo för att jag helt enkelt inte klarar mig utan den.. *buuuhuuu*-*snyft!*


dålig update

Nja, nu är det så att jag har varit bortrest ett tag ner till Linköping. Där umgicks jag med min väninna Linn. Vi hade jätte trevligt dessa 3-4 dagar. Nåväl, jag kom hem igår och blev mött av älsklingen på centralen. Därefter åkte vi hem till mig och beställde pizza och köpte snacks. 

Idag har jag en massa att göra. Jag ska träffa pappsen efter 12 och då ska jag klippa mig, sen 14.00 ska jag på uvs men min nya handledare och sen när det slutar typ runt 14.45 ska jag in till stan igen, ja för de som inte vet ligger min skola i Nacka, Finntorp. Sen ska jag hämta min bag hos pappa och det blir att åka hem till mamma. Sen ska jag möta upp älsk på vägen till fotbollen för min fotbollsträning börjar 18.30-21.30 och sen ska jag hem till älsk och sova där typ.
Ja det var väl lite om hur min dag kmr att de ut. 

Tisdag, då ska jag bara åka till stan, träffa Sis och sen ska vi typ sola lite tror jag :D

Juste, jag har gått och funderat på om jag ska köpa denna produkt. Det är som ett puder som man liksom duttar in i håret.
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust it. Jag som annars bara brukar använda hårspray tänkte att någonting nytt kanske skulle kunna ge ett litet lyft(?) Får väl se om jag får den med mig hem idag, nu när jag ändå ska till en salong. Nu ska jag göra mig redo för att gå ut, puss puss!

  

Konfirmation i Gamla stan

Idag åkte jag, mamma och Nina in till Gamla stan för att se när E konfirmerades. Utanför Storkyrkan mötte vi hela famen Eastop, Bengt och pappsen. Trevligt. Till Erik köpte vi ett kors.
Efter själva cermemonin blev det fika och jag tog såklart en smoothie ;)
Jaha, nu är det väl bara att vänt på att Nina ska konfirmera sig, haha!  

Förstörd frilla (?)

Ja, solen skiner tyvärr inte idag heller. Tror den inte att den behövs mer för sommaren? Nja, då tror den fel. Igår kväll hade jag lagt fram mina kläder för morgondagen, alltså idag, men fick rota fram lite jeans istället "/ Synd synd, nu har jag iallafall åkt hem till pappsen med 08.30 bussen som gick från mig då. Thaha, väl på bussen har jag så tråkigt så jag experimenterar lite med mobben och kollar ifall det går att skicka mess till sig själv, och det gör det ;D
Haha, så jag sitter alltså och messar med mig själv. Shit vad ball jag är asså. 

Jaja, idag ska jag och pappsen kolla min syn och skaffa linser. Baaah, det vill de göra klockan 11 så det är anledningen till varför jag är uppe så tidigt. Sen under dagen ska jag softa och senare mot kvällen träffa Jonas och vi ska troligen hitta på nåt kulkul :P

Igår för att bara få dagen genomströkad så umgicks jag med min kära Venita. Hon och jag åkte in till stan, lodade runt och sen hem igen, typ. Eller hon köpte två piercingar.  

Sen så i helgen ska jag slagga hos Sis min älskling och det blir typ på fre-lör, sen ska ja på kräftskiva på lördakväll hos ett par goda vänner och Jonas ska såklart med ;D
Sen vet jag inte och på mån börjar min fotboll, äntligen!
Sen veckan då fotbollen börjar ska jag även åka till Linköping, fast det blir i slutet av veckan typ. Jaha, det var lite om vad jag ska göra några dagar framöver. Uppdaterar så ofta jag kan. Puss puss♥

 

 


I Kissed a Girl - Katy Perry

'
Min älskling Sis tipsade mig om låten, och jag bara äälskar den. Den fick bli "dagens låt".

TILLBAKA

Hello babes!
Nu är jag tillbaka efter ett litet blogguppehåll. Har ju nämligen varit nere på landet och sen så drog ja ju till Spanien, men nu är jag hemma på Värmdö och det är underbart!
Som sagt, under tiden jag varit bort har det typ varit jättesoligt här hemma, men imorse när jag och Nina skulle göra fint hos marsvinen så öste regnet ner. Trist, aja. Nu sitter jag och väntar på att man lilla älskling ska vakna. Klockan är typ kvart i fyra :S Haha, sen så har även Nina dragit ner till stranden med några polare och det var meningen att jag skulle dragit in till pappsen och sett Pridep., men pallade inte för regnet, så jg satte mig och kollade "Bombay Dreams". 

Det har även blivit en massa shoppande av kläder, väskor och smink och sen så även bilder :D
Visas senare. 
Nu ska jag hitta på nåt annat. Ciao!

RSS 2.0